Callens Hervé

Naar website

Als officiële SKF verdeler wil NV Hervé Callens een betrouwbare partner zijn voor de klanten, door zoveel mogelijk SKF lagers en aanverwante kwaliteitsvolle producten uit voorraad te leveren aan een competitieve prijs. 
Hun grote voorraad in Waregem is zonder meer één van hun belangrijkste troeven. Daarnaast kunnen ze altijd terugvallen op de online verbinding met het SKF European Distribution Center in Tongeren, waardoor ze de meeste items binnen de 24 uur in hun bezit kunnen hebben of binnen de drie uur als het moet.
Snel en stipt leveren aan een correcte prijs is hun handelsmerk.

In het voorjaar van 2021 waren zaakvoerders Marleen en Hans op zoek naar een goed softwarepakket, aangezien het pakket die zij al jarenlang gebruikten (DbFact) niet meer verder ondersteund ging worden. En zo kwamen ze bij EOS terecht. Na een aangename kennismakingsafspraak met onze zaakvoerder Philip werd het snel duidelijk dat het DIS-pakket, met geïntegreerde boekhoudmodule, de perfecte vervanger als KMO-gerichte ERP-software was voor hen.

En mooi tegen de start van hun nieuw boekjaar was alle data proper overgezet. Dit was niet enkel hun duizenden artikels en klanten, maar ook hun complete historiek van de voorbije jaren ! Dit alles zonder enig probleem opnieuw opvraagbaar binnen het DIS-pakket. En daarenboven hebben zij direct vergelijkende resultaatcijfers per artikelgroep, per klant, enz... die verder lopen in hun huidige oplossing.

Demo aanvragen