Decofora Destelbergen

Naar website

DECOFORA is een productie- en handelskwekerij met jarenlange ervaring. Op een oppervlakte van 10,000m² kweken ze planten op hydrocultuur bestemd voor kantoren, bedrijven, winkels, horeca, ed. Een breed assortiment van (hoofdzakelijk) groene en bloeiende kamerplanten in verschillende maten en voor diverse standplaatsen. Naast de eigen productie bieden ze diverse aanvullende artikelen aan van verschillende partnerleveranciers. Ze streven naar samenwerking met lokale partners met duurzame visie.  Plantenbakken, toebehoren, verticale wandsystemen, mostoepassingen,kunstplanten... Totaalleverancier voor de interieurbeplanting dus.

Na de melding dat het softwarepakket waarmee ze werkten niet verder ondersteund ging worden, was Decofora op zoek naar nieuwe software. Na diverse demo's en besprekingen werd uiteindelijk gekozen voor het DIS-pakket van EOS.

Belangrijke inhoudelijke issues voor Decofora waren :
- een geïntegreerde boekhoudmodule
- perfect stockbeheer
- een volautomatische koppeling met hun webshop
- een betere opvolging van hun productie
- een goed prijzensysteem

En dit naast een gebruiksvriendelijk pakket, flexibel voor een aantal specifieke aanpassingen en een goede service van een mee-denkende partner.

Voor dit alles waren ze dus aan het goede adres bij EOS !

Demo aanvragen