Discount Viandes Vens Leers-Nord

Naar website

Gezien de noodzaak en verplichting tot betere traceability nam zaakvoerder Marc Vens begin 2013 de beslissing om uit te kijken naar een betere software-oplossing. Heel snel was hij overtuigd van de sterkte van het FOODDIS-pakket van Eos.

Discount de viandes Vens uit Leers-Nord is naast een bloeiende slagerij eveneens een vleesgroothandel, die dagelijks vers vlees en bereidingen levert aan scholen, restaurants en rusthuizen. Orders voor de groothandel worden ingegeven in het pakket, wat resulteert in een groot overzichtelijk planningsbord per week voor de slagers in de werkplaats. Via een koppeling met de weegschaal worden alle uitgaande goederen van de vleesgroothandel perfect geregistreerd, per lot.

Binnenkort wordt dan ook gestart met de registratie van de binnenkomende goederen via barcodescanning (artikel, gewicht, lot en houdbaarheidsgegevens) en bijgevolg zal de stock compleet bijgehouden worden per artikel per lot.

Op deze manier komt hij niet alleen tegemoet aan de opgelegde verplichtingen, maar krijgt hij tegelijkertijd extra zicht op de aanwezige stock en de houdbaarheid. Het is ook de bedoeling om in vergelijking met vroeger verlost te zijn van stockbreuken o.a. van hulpgoederen, specerijen, verpakkingen, enz.

Demo aanvragen