Erma Vleeswaren Waregem

Naar website

Erma Vleeswaren is een vleesgroothandel die dagdagelijks levert bij slagers. De producten die zij verdelen zijn vleesproducten (hespen, salami's, charcuterie, salades, enz.), alsook bijproducten zoals o.a. conserven, sauzen en diepvriesproducten.

De orders worden opgenomen en direct geregistreerd via de laptop, bij de klant : samen met de klant wordt 'zijn bestellijst' op het scherm overlopen en op die manier wordt geen enkel artikel vergeten van het gamma dat die klant volgt. Tegelijkertijd ziet de vertegenwoordiger ook van ieder product een historiek van de laatste leveringen met datum en hoeveelheid ; op die manier kan hij ook direct zien dat bepaalde producten eventueel niet meer aangekocht zouden worden en kan er daarop geanticpeerd worden. Tevens kunnen ook nieuwe producten besteld en (automatisch) toegevoegd worden op de bestellijst van de klant. Bij het afsluiten van het order wordt de levering voorzien op de juiste vracht (dikwijls nog dezelfde dag, of de dag nadien) en wordt er real-time een picklist afgedrukt in de firma, zodat direct gestart kan worden met de effectieve picking. De picking gebeurt via scanning waardoor automatisch het juiste gewicht, lotnummer en THT-datum geregistreerd wordt. Tegelijkertijd is alles in orde wat betreft traceability !
Nadien wordt binnen de vracht alles 'in volgorde' geplaatst, wordt een laadlijst afgedrukt en worden de facturen in diezelfde volgorde naar de printer gestuurd : de chauffeur kan vertrekken !

Dit is pas efficiënt werken !

Demo aanvragen