Faram Wevelgem

Naar website

De firma Faram uit Wevelgem is sinds jaar en dag dé referentie op vlak van feestartikelen : zij zijn groothandel-importeur in feest-, carnaval-, halloween-, partyartikelen en feestvuurwerk. Hun doelgroepen zijn de winkeliers en gespecialiseerde handel in gans Europa.

Het specifieke aan hun activiteit is de goede en snelle verdeling naar alle klanten toe van de seizoensgebonden artikelen na aankomst van de containers, dit op basis van de besteldata door de klanten en de gevraagde hoeveelheden. Een vlot verloop en een perfecte reservatie voor ieder artikel op alle klantenorders staan garant voor tijdige uitlevering en dus voor tevreden Faram-klanten.

In juni 2012 namen ze de beslissing om de toepassing op hun AS400 vaarwel te zeggen en kozen ze voor het gespecialiseerde ERP-pakket voor de groothandel DIS. Een snelle implementatie was nodig, daar het voor hen drukke Halloweenseizoen (alsook de eindejaarsfeesten) er zat aan te komen. Na een vlotte gegevensoverdracht van uit hun oude softwaretoepassing, konden zij direct na hun verlof, reeds op 13 augustus, met succes opstarten.

Demo aanvragen