Kado's Meubellux Denderleeuw

Naar website

Kado's Meubellux is een heel gekende grote winkel in interieurdecoratie, tuindecoratie, slaapcomfort en meubels gelegen in Denderleeuw.

Ze hebben een enorm groot assortiment, en tot voor kort werd dit helemaal bijgehouden in een heel uitgebreide excel (artikels, referenties, omschrijving, prijzen, voorraad, historiek).
Kenny Van Den Broeck, the next generation, wou deze toch uitgebreide administratieve taak vereenvoudigen door op zoek te gaan naar een betrouwbare softwarepartner.

Hij vond hiervoor EOS met zijn DIS-pakket (Light-versie).

De artikels werden vrij eenvoudig ingelezen vanuit zijn excel in onze database, evenals de prijzen en de voorraad.
Vanaf heden registreert Kenny zijn inkomende goederen via 'ingave recepties' waardoor de voorraad en historiek automatisch bijgewerkt wordt. En in de winkel worden ook de verkopen geregistreerd en dit via barcodescanning op de prijsetiketten (aangemaakt vanuit het pakket) en wordt er afgerekend via kasticket (voor particulieren) of via directe factuur (voor professionele klanten). En de voorraad en historiek zijn dan natuurlijk ook automatisch bijgewerkt.

Voila, weer een winkel die we een stuk vooruit hebben kunnen helpen met hun administratie, met een mooie tijdswinst tot gevolg !

Demo aanvragen