MultiMerk Constructie Center M2C2 Vichte

Naar website

M2C2 uit Vichte, specialist in carrosseriebouw van bedrijfsvoertuigen, en onderdeel van de Price & Qualitygroup, koos na een vrij lange selectieprocedure voor EOS als toekomstige softwarepartner.
En dit vooral vanwege het heel rijk gestoffeerde en modulair opgebouwde softwarepakket, alsook de flexibiliteit die EOS garandeerde om de nodige specifieke aanpassingen voor hen in te bouwen in de softwareoplossing.

Zij werken projectmatig en willen per project en per werkopdracht de verbruikte artikels registreren (automatische voorraadbijwerking), alsook de prestaties per medewerker registreren (voor facturatie bij regiewerk of voor nacalculatie). Beide zaken gebeuren via barcodescanning met behulp van Zebra-handscanners, enerzijds door scanning op een barcode op de werkopdracht en barcode-etiketten op de artikels, en anderzijds op de barcodebadge van de medewerker. Dit alles gebeurt real-time en kan dus perfect opgevolgd worden !

Tevens wensen ze een chronologische historiek op te bouwen per voertuig (asset) van alle projecten en/of werkopdrachten die hiervoor gebeurd zijn.

Verder wenst M2C2 ook een ERP-driven webshop. Hiervoor werd een samenwerking opgezet met de firma Exsited uit Zwevegem. Bedoeling is dat de klanten zelf via een soort van 'configurator' op de website tot een offerte kunnen komen. En die offerte komt dan ook automatisch in het ERP-pakket voor verdere opvolging.

Opnieuw een mooie referentie erbij !

Demo aanvragen