TCL Clean Menen

Naar website

TCL Clean is een dynamische ploeg mensen, bereid tot het uiterste te gaan, om alle problemen met betrekking tot zitmeubelen bv. zetels, stoelen van hun klanten op te lossen. Van herspuiten, herkleuren en renoveren van leder tot het volledig herbekleden, herstofferen of hergarnieren van alle types banken en zetels.

Reeds jaren service verdeler voor de betere en grootste Belgische zetelfabrikanten met name DURLET & JORI en ongelooflijk veel ervaring met o.a. B&B , CASSINA, DE SEDE, LEOLUX, ROLF BENZ, en nog vele andere.

Een ervaring, al meer dan 75 jaar, generatie na generatie overgeleverd van vader op zoon, ervaring in onderhoud, renovatie en bewerken van leder en stof.

Zaakvoerder Karl Vandendriessche was op zoek naar software om op een betrekkelijk eenvoudige manier offerten te kunnen maken voor de herstellingen, dit per merk en per model. Niet eenvoudig gezien de ruime hoeveelheid hierin. EOS heeft dit met een deel van zijn standaardpakket DIS, aangevuld met geïntegreerd maatwerk, gerealiseerd tot grote tevredenheid van TCL Clean.

Demo aanvragen