Artikelconfigurator voor de meubelsector

donderdag 28 september 2017

Meubelzaken worden gekenmerkt door een bijna oneindig aantal mogelijke artikels...

Ieder bed, salon, relaxzetel, stoel, enz... kan verkocht worden in verschillende afmetingen en uitvoeringen, in diverse stofsoorten en lederkwaliteiten, in diverse kleuren, met tal van opties en extra accessoires.

Iedere uitvoering heeft ook een bepaalde basisprijs, met daarop een aantal toeslagen, afhankelijk van de gekozen opties.

Die opties zorgen er ook voor dat ieder artikel die binnenkomt bijna uniek is, specifiek voor een bepaalde klant.

Geîntegreerde artikelconfigurator

Speciaal voor deze sector werd onlangs een heel variabele 'artikelconfigurator' ontworpen, volledig geïntegreerd in het geheel van het ERP-pakket DIS van EOS.
Via logische keuzes wordt de gebruiker 'begeleid', dit met inbegrip van diverse foto's per keuze, alsook de nodige technische gegevens.

Gebruik in toonzaal en op de webshop

Deze artikelconfigurator kan dan ook gebruikt worden als basis om de offerte of het order te noteren in de winkel door de verkopers (zodat er geen mogelijke opties vergeten worden tijdens het gesprek met de klant) en waardoor automatisch de juiste prijs voorgesteld wordt.
Verder kan dit dan ook eventueel dienen als 'systeem' voor de webshop of offerte-aanvragen, wat het dan weer een stuk gemakkelijker maakt voor de potentiële klant.

Wenst u meer informatie over deze module, aarzel niet om ons te contacteren.

Demo aanvragen