Een geautomatiseerde webshop

woensdag 29 maart 2017

Wij gaan er van uit dat ieder zichzelf respecterend handelsbedrijf in 2017 een mooie webshop heeft. Maar is uw webshop echter voldoende geautomatiseerd ?

Het online zoeken van producten, hetzij door particulieren, hetzij door vakmannen, zit gewoon in de lift. Wie niet aanwezig is op het net met zijn artikels, loopt tal van bestellingen mis.
Potentiële klanten zoeken op ieder moment van de dag (en nacht) gedetailleerde informatie op over mogelijke producten, komen op deze manier op uw website en bestellen alles via enkele clicks in uw webshop.

Is uw webshop echter voldoende geautomatiseerd ?

We merken in de praktijk dat heel veel ERP-pakketten onvoldoende gestoffeerd zijn om ALLE nodige informatie aan te leveren aan de webshop-partner. Gevolg is dat, telkens er een nieuw gamma aan producten toegevoegd wordt, dit niet enkel in het ERP pakket dient te gebeuren, maar dat er daarnaast nog tal van gegevens in een PIMcore-platform ook nog eens toegevoegd dienen te worden...

DUBBEL WERK, met alle gevolgen van dien !

Een flexibel ERP-pakket - compleet geautomatiseerd

Kies daarom voor een FLEXIBEL ERP-pakket ; een ERP-pakket waar de product-verantwoordelijke direct ALLE informatie in kwijt kan (foto's, technische info, certificaten, enz...) en waarbij de koppeling naar de webshop COMPLEET GEAUTOMATISEERD verloopt.
Met andere woorden : het artikel toevoegen in het ERP-pakket = het artikel toevoegen in uw webshop.

En waarbij de webshop-orders ook daarna direct in het ERP-pakket verwerkt worden.

OP TERMIJN IS DIT DE ENIGE GOEDE OPLOSSING.

Het DIS-pakket van EOS is een voorbeeld van zo'n flexibel ERP-pakket !

Wenst u meer informatie ? Neem gerust contact op.

Demo aanvragen