Inhoudelijk sterke ERP software

donderdag 14 juni 2018

Veelal maken KMO's een foute keuze qua software. Men gaat voor een snel en eenvoudig facturatie en/of boekhoudpakket, maar botsen ook even snel tegen de grenzen van zo'n pakket.

Na opstart komen ze tot de vaststelling dat

  • bepaalde speciale prijzen, kortingen of staffels niet mogelijk zijn (en dan moet dit al bijgehouden worden in een afzonderlijk excelblad en manueel toegepast worden)
  • het voorraadbeheer onvoldoende uitgewerkt is
  • men eigenlijk ook nood heeft aan extra's, dewelke niet (en waarschijnlijk nooit) geïntegreerd zullen geraken. Ondertussen moet men zich maar behelpen via andere hulpmiddelen...
  • bepaalde specifieke aanpassingen (maatwerk) niet mogelijk zijn, of dat er heel lang op gewacht moet worden, of dat het maar gebrekkig voorzien werd (en dan bij een volgende upgrade weer verdwenen is...).

BELANGRIJK

Daarom is het belangrijk om DIRECT de keuze te maken voor een inhoudelijk heel sterk ERP pakket. Een pakket die trouwens ook snel, heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk werkt, zoals het DIS-pakket van EOS.

Geen theoretisch opgebouwd pakket, maar een modulair pakket die gegroeid is vanuit de praktijk van meer dan honderd Vlaamse KMO's !

Heeft u plots nood om te werken met samengestelde artikels ?
Wijzig je plots uw prijzenstructuur, en ga je werken met 2 kortingen of speciale promoties ?
Start je met vertegenwoordigers en heb je vanaf dan nood aan geïntegreerde CRM ?
Schakel je over van extern transport naar eigen transport en heb je daar een planning voor nodig ?
Start je met een tweede vestiging of winkel ?
Wil je barcodescanning gaan gebruiken in het magazijn, aan de afhaalbalie of kassa ?

Zorg dat niet je 'vastraakt' in uw administratie en met uw software (spijtig genoeg zoals zovelen), software die niet voorzien is op groei !

Kies dus voor INHOUD !

Eens klant, voor altijd klant !

Neem gerust volledig vrijblijvend contact op. We zijn er om te helpen !

Demo aanvragen