Over ons

Over ons

EOS is ontstaan in 1988 vanuit de softwareafdeling van de firma Noordermetaalhandel/Florisan, toenmalig een heel gekende groothandel in sanitair, keukens, verwarming en metaal uit West-Vlaanderen.
Philip Wittouck staat reeds lang in voor de dagelijkse leiding van EOS.

Ondertussen hebben we dus reeds meer dan 30 jaar ervaring in de KMO-wereld en dat op gebied van bedrijfssoftware voor handelsbedrijven (groothandels en winkels), productiebedrijven en installatiebedrijven. Dit maakt het huidige ERP-pakket tot dé standaard toepassingssoftware voor de Vlaamse KMO, en in tegenstelling tot vele andere : GEGROEID VANUIT DE DAGELIJKSE PRAKTIJK BIJ AL ONZE KLANTEN.

Sedert september 2005 had EOS zijn eigen stek in het Rietputcenter te Kortrijk-Bissegem, en in maart 2021 werd dan verhuisd naar een groter en nieuw kantoor vlakbij (Meensesteenweg 383).
 

EOS behaalde het QFOR-certificaat voor klantentevredenheid, de laatste keer nota bene met maar liefst 98% !

Onze missie

EOS wil kmo's tevreden stellen door kwalitatieve, professionele oplossingen te bieden voor al hun toepassingssoftware-noden en dit op een geïntegreerde manier.
We willen hen bijstaan met gefundeerd advies qua logistieke organisatie, administratie, gegevensstromen en hen een degelijke en snelle service bieden.
Tenslotte willen we de toepassingen van onze klanten blijvend modern houden en een samenwerking van wederzijds vertrouwen opbouwen, m.a.w. als partners.

Onze waarden (ons hoogste goed)

  • Een grote BETROKKENHEID hebben met onze klanten
  • Altijd een LUISTEREND OOR hebben voor onze klanten
  • Mee helpen aan DEGELIJKE OPLOSSINGEN voor alle wensen van onze klanten
  • Ons altijd HEEL FLEXIBEL en BEHULPZAAM opstellen

Wenst u contact op te nemen, dan moet u naar deze pagina.

Demo aanvragen