Metaal

Doorbestelvoorstellen

Deze module gebruikt u om 'doorbestelvoorstellen' automatisch aan te maken. Het grote voordeel is dat er geen enkele specifieke bestelling aan leverancier meer vergeten kan worden !

Bij het noteren van een klantorder (eventueel ook een webshoporder) zet de module de non-stockartikelen volledig automatisch op een doorbestelvoorstel naar de juiste leverancier.

Na controle, of wanneer voldoende voor bestelling, verandert het doorbestelvoorstel in een effectieve bestelling met 'een druk op de knop'. De link met het klantorder blijft. Zo kunt u bij de ontvangst van de goederen meteen colli-etiketten met de klantgegevens afdrukken. Tegelijk krijgen die goederen de status ‘beschikbaar’ op het order.

Het systeem van 'doorbestellen' kan ook bvb. bij een uitzonderlijk klantenorder van een bepaald stockartikel, waarbij beslist wordt deze niet vanuit de voorraad te leveren, maar wel heel specifiek door te bestellen bij de leverancier.

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Demo aanvragen