Meubelzaken

Sectorspecifieke oplossingen voor meubelzaken


Naast de reeds uitgebreide functionaliteit van het DIS ERP pakket en de DIS Opties (zie hiernaast) werden ook onderstaande items standaard voorzien :
 

Geïntegreerde artikelconfigurator

Zowel via import vanuit Excel als geïntegreerd binnen het pakket is het mogelijk om diverse configuraties te definiëren. Een configuratie vervangt het boekje of folder van de fabrikant met alle mogelijke samenstellingen, modellen, stof- en/of ledersoorten, kleuren, opties, enz...

En wel op deze manier dat de verkoper in het pakket alle mogelijkheden ziet, inclusief foto's en (deel)prijzen/toeslagen, en keuzes moet maken (en zodoende ook niks kan vergeten). Op deze manier vormt het pakket een digitaal hulpmiddel om tot een perfecte offerte of tot een juist order te komen !
Met inbegrip dus van de juiste prijzen van alle opties.

Indien de verkopers uitgerust zijn met bvb. een tablet- of surfacecomputer is alles direct geregistreerd, wat een grote tijdswinst met zich meebrengt !

Op deze manier wordt trouwens dan ook automatisch en direct bij noteren van het klantenorder het juiste doorbestelvoorstel gemaakt aan de leverancier, met overname van de gewenste leveringsdatum.

Dat is dus nogmaals tijdswinst, alsook een kans op het maken van een eventuele foute bestelling die opgelost wordt !
 

Klanten binnen de sector

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Demo aanvragen