Ontbijtsessie : woensdag 20 februari 2019 - 08:15 - inschrijven

Retail

Geïntegreerde POS binnen het ERP pakket

De combinatie van een POS kassasysteem en een goed uitgebouwd ERP pakket is moeilijk te vinden op de markt.

Nochtans zijn er groothandels die zelf ook wel één of meerdere winkels uitbaten, al dan niet onder een andere naam. Binnen de DIS ERP software werd hiervoor - en dat volledig geïntegreerd - een POS module ontwikkeld.

Het retail kassasysteem registreert alle verkopen via 1 of meerdere touch-screens, al-dan-niet met barcodescanner en dit in één of meerdere winkels. Ook de betalingen worden geregistreerd, voorraad wordt real-time bijgewerkt per winkel en andere kasverrichtingen kunnen ingegeven worden. Naast het gewone kasticket is het ook mogelijk om een directe factuur af te drukken voor de klant. Het verwerken van cadeaubons en tegoedbons werd eveneens voorzien.

Prijzen, kortingen, promoties : alles geïntegreerd in één mooi geheel.
Afdruk prijsetiketten : geen probleem !
Complete historiek : check !

Automatische aanvullijsten per winkel op basis van maandelijkse minimumvoorraad per artikel helpen de logistiek in het hoofdmagazijn. Ook onderlinge transfers van de ene winkel naar de andere zijn voorzien in ERP en de POS-module.

Kortom : compleet, en bovenal : 1 geïntegreerd systeem !

Klanten binnen de sector

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Demo aanvragen